Начало > НОВИНИ


Честита нова учебна година!

 

Честит празник, скъпи деца, учители и родители!

 

Асоциация Родители Ви пожелава вълнуващи и незабравими моменти заедно! Нека часовете в класната стая са изпълнени с любопитство, вдъхновение и гордост и нека по-често се оглеждаме в детските очи, които търсят от нас отговорите, но имаt и много на какво да ни научат със своята искреност при опознаването на света!

 


Асоциация Родители представи Наръчник за родители на деца в детската градина

 

8 септември 2015 г. – Асоциация Родители представи първия наръчник за родители на деца в детската градина. Книжката излиза под заглавие „Добре дошли в детската градина, родители!“ и има за цел да подпомогне родителите в процеса на адаптация на децата при постъпване в детската градина. Изданието излиза с финансовата подкрепа на Столична община, Програма Европа 2015, в тираж 11 000 броя и се разпространява безплатно до всички детски градини на територията на Столична община за родителите на деца, постъпващи в градина.

 

Наръчник „Добре дошли в детската градина, родители!“ предлага практически съвети в помощ на родителите при използването на модели на позитивно възпитание и ненасилствени педагогически подходи, които да бъдат прилагани както от семействата, така и от екипите на детските градини. Чрез запознаване с особеностите на възрастовото развитие и чрез подобряването на диалога между семейството и образователните институции, Наръчникът допринася за повишаване на качеството на грижата и предучилищното образование на децата в детските градини в София.

 

Прочети повече
 


Фамилатлон 2015 в Горна Оряховица

Фамилатлон в Горна Оряховица изненадва с нови и вълнуващи приключения за малки и големи!

 

За четвърта година в Горна Оряховица ще се проведе Фамилатлон - празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот. Децата и родителите, които посетят Градската градина на 19 септември от 10.30 часа ще могат да се включат в различни спортни, арт и еко ателиета, откъдето да си отнесат и заслужена награда.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 17 of 56