Начало > НОВИНИ


Форум „Добре дошли в училище, родители!"

Форум-изложение „Добре дошли в училище, родители! Ниво: Първокласник“ за пръв път в Сердика център, София


 

Форумът е вдъхновен от натрупания дългогодишен опит на екипа на Асоциация Родители при издаването на Наръчник за родители на първокласници „Добре дошли в 1-ви клас, родители“. През 2015 Наръчникът излиза за седми път.

 

Чрез това събитие Асоциация Родители продължава диалога между родители и водещи специалисти и организации в сферата на образованието, здравето, психологията и технологиите, за да дадат възможност на родителите да се запознаят с най-новите тенденции. Форумът ще създаде пространство за споделяне и обмяна на актуална информация и ценен опит.

 

Това е място, на коетo  неправителственият сектор, бизнесът и обществото застават заедно в името на общата кауза за по-качествено образование и развиваща среда за децата ни.

 

Майките и татковците ще получат идеи и съвети, които ще им дадат спокойствие и увереност, че могат да преминат по най-добрия начин през предизвикателствата на адаптацията в 1 клас.

 

Регистрирайте се, като попълнителните кратка онлайн форма. Следете актуална информация за лекторите и изложителите във Фейсбук на страницата на събитието.

 

 

 

Прочети повече
 


Как да заявите Наръчници с вземане от офиса на Асоциация Родители

Заявяване и вземане на Наръчници от офиса на Асоциация Родители


Можете да заявите и вземете бройки от желаниете Наръчници за родители, на място в офиса на Асоциацията, за целта е нужно да направите следното:


  • Напишете имейл с Вашата заявка като в полето "тема" напишете "заявка на наръчници взимане от офиса" и го изпратите на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


  • В имейла посочете: Вашето име; точния брой на Наръчниците, които заявявате; телефон за контакти. Молим - отново изрично напишете в имейла, че ще вземете Наръчниците от офиса на Асоциация Родители.


  • Можете да вземете наръчниците между 9.30 и 17.30 ч. всеки работен ден, за допълнително уточняване можете да звъните на офисния телефон 02/9441799.


  • Адресът на офиса е: 1111 София, ж.к.Яворов, бл.73, ап.4 - звънец "Охрана" за да влезете в сградата. Карта с адреса можете да видите ТУК.

 

Наръчниците са безплатни.

Молим да си осигурите чанта(и) за пренасянето.

 

СЛЕДЕТЕ за информация на сайта на Асоциация Родители кога ще излязат от печат наръчниците и ще бъдат налични в офиса.

Прочети повече
 


Финално събитие по форум-театър в община Козлодуй

Форум-театър в община Козлодуй - финално събитие в Козлодуй

 

 

На 4 юни 2015 г. се проведе финалното събитие с форумтеатрални представления в читалището в Козлодуй. Събитието е част от кампанията на община Козлодуй „Град без агресия“. Седемте екипа от 7-те училища в общината представиха своите театрални сцени върху проблеми, които срещат в ежеднението, а след това предложиха и решения на трудните ситуации. Учениците от Козлодуй, Бутан, Хърлец и Гложене показаха своите актьорски заложби пред широко усмихнатата публика от техни съученици, приятели, родители, учители и представители на институциите в общината.

 

Ето и програмата от сценки и участващите „актьори“:

Прочети повече
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 18 of 56