Начало > НОВИНИ


Как да заявите Наръчници с вземане от офиса на Асоциация Родители

Заявяване и вземане на Наръчници от офиса на Асоциация Родители


Можете да заявите и вземете бройки от желаниете Наръчници за родители, на място в офиса на Асоциацията, за целта е нужно да направите следното:


  • Напишете имейл с Вашата заявка като в полето "тема" напишете "заявка на наръчници взимане от офиса" и го изпратите на This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


  • В имейла посочете: Вашето име; точния брой на Наръчниците, които заявявате; телефон за контакти. Молим - отново изрично напишете в имейла, че ще вземете Наръчниците от офиса на Асоциация Родители.


  • Можете да вземете наръчниците между 9.30 и 17.30 ч. всеки работен ден, за допълнително уточняване можете да звъните на офисния телефон 02/9441799.


  • Адресът на офиса е: 1111 София, ж.к.Яворов, бл.73, ап.4 - звънец "Охрана" за да влезете в сградата. Карта с адреса можете да видите ТУК.

 

Наръчниците са безплатни.

Молим да си осигурите чанта(и) за пренасянето.

 

СЛЕДЕТЕ за информация на сайта на Асоциация Родители кога ще излязат от печат наръчниците и ще бъдат налични в офиса.

Прочети повече
 


Финално събитие по форум-театър в община Козлодуй

Форум-театър в община Козлодуй - финално събитие в Козлодуй

 

 

На 4 юни 2015 г. се проведе финалното събитие с форумтеатрални представления в читалището в Козлодуй. Събитието е част от кампанията на община Козлодуй „Град без агресия“. Седемте екипа от 7-те училища в общината представиха своите театрални сцени върху проблеми, които срещат в ежеднението, а след това предложиха и решения на трудните ситуации. Учениците от Козлодуй, Бутан, Хърлец и Гложене показаха своите актьорски заложби пред широко усмихнатата публика от техни съученици, приятели, родители, учители и представители на институциите в общината.

 

Ето и програмата от сценки и участващите „актьори“:

Прочети повече
 


"Подобряване на взаимодействието между семейството и училището" в Пловдив

Обучение за работа с родители в училищна общност в града на тепетата

 

На 17 и 18 юни се проведе обучение "Подобряване на взаимодействието между семейството и училището" с екипите на ОУ "Васил Петлешков" и ОУ "Тодор Каблешков", гр. Пловдив. Отношенията на Асоциация Родители с двете училища вече са изпитани с времето и това е втората ни среща с тях. Благодарим на г-жа Костова и г-жа Зрънчева за доверието и покана за второ обучение!

 

По време на обучението Цвета Брестничка и Ралица Василева представиха разнообразни инструменти и материали за комуникация с родителите. Обсъдиха се темите за училищната общност и управление на доверието между учител и родители. Акцентира се върху новаторски подходи за провеждане на родителска среща, като се наблегна върху важността на първата родителска среща в пети клас. На професионалистите беше представена авторската методика на Асоциация Родители, разработена по проект "Добре дошли в 5 клас родители!". Отдели се време за осмисляне на спецификите на работа с всички родители. Дискутирахме защо и как да включваме активно и значимите мъже в живота на децата в училищните дейности.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 18 of 55