Начало > НОВИНИ


„100 и един таланта на 101 СОУ Бачо Киро“

Празник "100 и един таланта на 101 СОУ Бачо Киро"


На 01 юни - Деня на детето, завърши последният етап от второто събитие от поредицата училищни празници по проект „Споделено училище“.


„100 и един таланта на 101 СОУ“ се проведе на два етапа – на 27 май с деца от 2 до 4 клас и на 1 юни с деца от 5 до 11 клас.

 

Празникът на талантите започна с вълнение и радост, а малки и големи артисти представиха пред директора, заместник-директорите, учителите, родителите и гостите на своето училище артистичните си заложби – музикални, танцувални, художествени, спортни умения и дарби. След всяко изпълнение дворът на училището се огласяше от силните възгласи и бурните аплодисменти на публиката.

Прочети повече
 


Фамилатлон 2015 в Козлодуй

Фамилатлон 2015 в Козлодуй


На 17 май 2015 година за пети пореден път Община Козлодуй организира празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот Фамилатлон. Празникът започна в 10.00 часа и продължи до следобяд. Гостите на Ботевия парк можеха да се включат в множество работлнички и спортни демонстрации, разпръснати из широките зелени поляни на парка. Рисуване, джудо, наблюдение на птичките по дунавския бряг или фигури от хартия бяха само част от интересните предложения за децата и семействата. Екипът на Националния център за безопасен интернет заедно с героя Флашко отново учи децата на правилата за онлайн сигурност. Десетки деца излязоха от страната на спамчетата с повече знания и умения за справяне с предизвикателствата в мрежата.

Прочети повече
 


Молба за помощ

Молба за помощ

 

Диана Гошева е майка на 4 деца, дългогодишен член на Асоциация Родители и един от основателите на Клуб "Пълна къща" към Асоциацията. В момента тя се бори със злокачествено онкологично заболяване - дифузен Б едроклетъчен лимфом СД 20+, неходжинков лимфом. Заболяването обхваща гърлото и сериозно затруднява храненето и дори приемането на течности.

 

В резултат на лечението в момента има известно подобрение и лекарите дават много добри надежди. Диана вече е преминала два курса на химиотерапия и й предстоят още поне два.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 19 of 55