Начало > НОВИНИ


Фамилатлон 2015 за шампиони

Родни спортни звезди играят с деца и семейства по време на ФАМИЛАТЛОН 2015


На 17 май 2015 г. за седми пореден път Асоциация Родители организира за децата и техните семейства ФАМИЛАТЛОН – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот.

 

И тази година събитието е подкрепено от Виваком фонд.

 

На Голямата поляна в Южния парк от 14 до 19 часа близо 40 клуба за спорт и свободно време ще предоставят възможност на 4000 деца и родители да експериментират с нови преживявания и да изберат своя спорт или любимо занимание за свободното време. Гостите на празника могат да избират между капоейра, айкидо и други бойни изкуства, бейзбол, софтбол, голф, езда, лакрос, ходене по въже, суинг и народни танци, йога, роботика, майсторене от рециклирани материали, наблюдение на птици и още много различни спортни, еко и арт занимания за деца и семейства.

 

Прочети повече
 


Фамилатлон в Козлодуй

Отново Фамилатлон в Козлодуй!


За втора година, град Козлодуй ще организира Фамилатлон – празник на семейстовото, спорта и здравословния начин на живот.


На 20 май (неделя) „Ботев парк“ отново ще се изпъстри с различни видове спорт, арт и еко занимания, които ще позволят на деца и родители да се забавляват през целия ден.

Прочети повече
 


Асоциация Родители с участие на Форум Академия за Родители

Яна Алексиева и Деян Петров ще разкажат повече за "Ролята на бащата" на Форум Академия за Родители.

 

На 16 и 17 май 2015 г. в Sofia Event Center ще се проведе първото му издание, с очаквани над 2 000 семейства участници. Събитието е двудневен форум, обединяващ бъдещи и настоящи семейства, специалисти в различни области, неправителствени организации и компании, около една обща идея - а именно, да отгледаме здрави, възпитани и умни деца.

 

Обещание за високото ниво на събитието са поканените лектори, както и обективната информация, която те ще представят по различните теми. Ще си говорим за много неща - пренатално възпитание, детските книжки, демократично образование, митовете и истините за кърменето, приемна грижа, личността на малкото дете, страховете и ината - как да се справим, интернет и безопасност, ранни белези за нарушено детско развитие, и много други. Пълната програма можете да намерите на сайта на събитието.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 20 of 55