Начало > НОВИНИ


Молба за помощ

Молба за помощ

 

Диана Гошева е майка на 4 деца, дългогодишен член на Асоциация Родители и един от основателите на Клуб "Пълна къща" към Асоциацията. В момента тя се бори със злокачествено онкологично заболяване - дифузен Б едроклетъчен лимфом СД 20+, неходжинков лимфом. Заболяването обхваща гърлото и сериозно затруднява храненето и дори приемането на течности.

 

В резултат на лечението в момента има известно подобрение и лекарите дават много добри надежди. Диана вече е преминала два курса на химиотерапия и й предстоят още поне два.

 

Прочети повече
 


Фамилатлон 2015 за шампиони

Родни спортни звезди играят с деца и семейства по време на ФАМИЛАТЛОН 2015


На 17 май 2015 г. за седми пореден път Асоциация Родители организира за децата и техните семейства ФАМИЛАТЛОН – празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот.

 

И тази година събитието е подкрепено от Виваком фонд.

 

На Голямата поляна в Южния парк от 14 до 19 часа близо 40 клуба за спорт и свободно време ще предоставят възможност на 4000 деца и родители да експериментират с нови преживявания и да изберат своя спорт или любимо занимание за свободното време. Гостите на празника могат да избират между капоейра, айкидо и други бойни изкуства, бейзбол, софтбол, голф, езда, лакрос, ходене по въже, суинг и народни танци, йога, роботика, майсторене от рециклирани материали, наблюдение на птици и още много различни спортни, еко и арт занимания за деца и семейства.

 

Прочети повече
 


Фамилатлон в Козлодуй

Отново Фамилатлон в Козлодуй!


За втора година, град Козлодуй ще организира Фамилатлон – празник на семейстовото, спорта и здравословния начин на живот.


На 20 май (неделя) „Ботев парк“ отново ще се изпъстри с различни видове спорт, арт и еко занимания, които ще позволят на деца и родители да се забавляват през целия ден.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 20 of 55