Начало > НОВИНИ


Форум-театър в община Козлодуй - Бутан

Форум-театър в община Козлодуй - представления по училища


ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Бутан, е част от дългосрочната кампания на община Козлодуй „Град без агресия“, която тази година се фокусира върху развитието на чувствителност и критично мислене у деца и младежи по отношение на проявите на насилие на улицата и в училище през метода на форум-театъра.

Прочети повече
 


Часове по толерантност с 5 и 6 клас в 101 СОУ

Работата ни по проект „Споделено училище“ за сплотяване на училищната общност достигна момента, в който можем да предложим на всички нашата методика за провеждане на час на класа с тема „Час по толерантност“.

 

На 27 и 28 април екипът ни проведе часовете с деца от 5 и 6 клас на 101 СОУ „Бачо Киро“. В рамките на 40 минути успяхме да поговорим с тях за различните начини, по които можем да си кажем „Здравей!“, за приликите, които ни свързват, за нуждата от приятелство, за приемането на различията. Децата имаха възможност през общуване и споделяне на общите ценности да  открият сами значението на думата „толерантност“ и да видят, че различията също могат да свързват хората и да им помагат да живеят заедно.

 

Прочети повече
 


Свободна позиция в Асоциация Родители

Асоциация Родители търси нов член за екипа си

 

В стремежа си да развиваме и разширяваме дейността си бихме искали да присъединим към екипа на Асоциация Родители нов тип специалист - Мениджър Ключови партньори.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 21 of 55