Начало > НОВИНИ


Фамилатлон в Козлодуй

Отново Фамилатлон в Козлодуй!


За втора година, град Козлодуй ще организира Фамилатлон – празник на семейстовото, спорта и здравословния начин на живот.


На 20 май (неделя) „Ботев парк“ отново ще се изпъстри с различни видове спорт, арт и еко занимания, които ще позволят на деца и родители да се забавляват през целия ден.

Прочети повече
 


Асоциация Родители с участие на Форум Академия за Родители

Яна Алексиева и Деян Петров ще разкажат повече за "Ролята на бащата" на Форум Академия за Родители.

 

На 16 и 17 май 2015 г. в Sofia Event Center ще се проведе първото му издание, с очаквани над 2 000 семейства участници. Събитието е двудневен форум, обединяващ бъдещи и настоящи семейства, специалисти в различни области, неправителствени организации и компании, около една обща идея - а именно, да отгледаме здрави, възпитани и умни деца.

 

Обещание за високото ниво на събитието са поканените лектори, както и обективната информация, която те ще представят по различните теми. Ще си говорим за много неща - пренатално възпитание, детските книжки, демократично образование, митовете и истините за кърменето, приемна грижа, личността на малкото дете, страховете и ината - как да се справим, интернет и безопасност, ранни белези за нарушено детско развитие, и много други. Пълната програма можете да намерите на сайта на събитието.

 

Прочети повече
 


Форум-театър в община Козлодуй - Бутан

Форум-театър в община Козлодуй - представления по училища


ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Бутан, е част от дългосрочната кампания на община Козлодуй „Град без агресия“, която тази година се фокусира върху развитието на чувствителност и критично мислене у деца и младежи по отношение на проявите на насилие на улицата и в училище през метода на форум-театъра.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 21 of 56