Начало > НОВИНИ


Часове по толерантност с 5 и 6 клас в 101 СОУ

Работата ни по проект „Споделено училище“ за сплотяване на училищната общност достигна момента, в който можем да предложим на всички нашата методика за провеждане на час на класа с тема „Час по толерантност“.

 

На 27 и 28 април екипът ни проведе часовете с деца от 5 и 6 клас на 101 СОУ „Бачо Киро“. В рамките на 40 минути успяхме да поговорим с тях за различните начини, по които можем да си кажем „Здравей!“, за приликите, които ни свързват, за нуждата от приятелство, за приемането на различията. Децата имаха възможност през общуване и споделяне на общите ценности да  открият сами значението на думата „толерантност“ и да видят, че различията също могат да свързват хората и да им помагат да живеят заедно.

 

Прочети повече
 


Свободна позиция в Асоциация Родители

Асоциация Родители търси нов член за екипа си

 

В стремежа си да развиваме и разширяваме дейността си бихме искали да присъединим към екипа на Асоциация Родители нов тип специалист - Мениджър Ключови партньори.

 

Прочети повече
 


"Проект на годината 2014"

Асоциация Родители спечели Проект на годината 2014 на Фондация Лале


Горди сме да обявим, че Асоциация Родители получи наградата на Фондация Лале за Проект на годината 2014 - за Кампания "Да бъдеш Баща" :)

 

Сърдечно благодарим за усилията и подкрепата на всички партньори от обединението в Кампанията, на прекрасния творчески екип, на медийните партньори и на хилядите наши съмишленици от детски градини, училища, организации и институции, с които осъществяваме събития и инициативи в подкрепа на бащинството!

 

НАГРАДАТА Е ПРИЗНАНИЕ ЗА ЕКИПА НА КАМПАНИЯТА И ЗА ВСИЧКИ ТЯХ!

 


 

 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 22 of 56