Начало > НОВИНИ


"Проект на годината 2014"

Асоциация Родители спечели Проект на годината 2014 на Фондация Лале


Горди сме да обявим, че Асоциация Родители получи наградата на Фондация Лале за Проект на годината 2014 - за Кампания "Да бъдеш Баща" :)

 

Сърдечно благодарим за усилията и подкрепата на всички партньори от обединението в Кампанията, на прекрасния творчески екип, на медийните партньори и на хилядите наши съмишленици от детски градини, училища, организации и институции, с които осъществяваме събития и инициативи в подкрепа на бащинството!

 

НАГРАДАТА Е ПРИЗНАНИЕ ЗА ЕКИПА НА КАМПАНИЯТА И ЗА ВСИЧКИ ТЯХ!

 


 

 


"Празник на фенерите" в 101 СОУ

"Празник на фенерите" в 101 СОУ


Вчера, на 20 март, дори слънчевото затъмнение не ни попречи да пуснем летящи фенери над 101 СОУ Бачо Киро.

 

„Празникът на фенерите“ започна с вълнение и радост, а талантливите деца представиха пред родителите и гостите на своето училище няколко изпълнения, които напълниха душите им. След всяко изпълнение Актовата зала на 101 СОУ „Бачо Киро“ се тресеше от бурните аплодисменти на публиката.

 

Прочети повече
 


Форум-театър в община Козлодуй - Хърлец

Форум-театър в община Козлодуй - предствления по училища


ОУ “Васил Априлов“, с. Хърлец, е част от дългосрочната кампания на община Козлодуй „Град без агресия“, която тази година се фокусира върху развитието на чувствителност и критично мислене у деца и младежи по отношение на проявите на насилие на улицата и в училище през метода на форум-театъра.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 22 of 55