Начало > НОВИНИ


"Празник на фенерите" в 101 СОУ

"Празник на фенерите" в 101 СОУ


Вчера, на 20 март, дори слънчевото затъмнение не ни попречи да пуснем летящи фенери над 101 СОУ Бачо Киро.

 

„Празникът на фенерите“ започна с вълнение и радост, а талантливите деца представиха пред родителите и гостите на своето училище няколко изпълнения, които напълниха душите им. След всяко изпълнение Актовата зала на 101 СОУ „Бачо Киро“ се тресеше от бурните аплодисменти на публиката.

 

Прочети повече
 


Форум-театър в община Козлодуй - Хърлец

Форум-театър в община Козлодуй - предствления по училища


ОУ “Васил Априлов“, с. Хърлец, е част от дългосрочната кампания на община Козлодуй „Град без агресия“, която тази година се фокусира върху развитието на чувствителност и критично мислене у деца и младежи по отношение на проявите на насилие на улицата и в училище през метода на форум-театъра.

 

Прочети повече
 


„Празник на фенерите“ по проект "Споделено училище"

„Празник на фенерите“ по проект "Споделено училище"

 

Тече подготовката на първия празник от поредицата, която планираме с екипа на 101 СОУ „Бачо Киро“ по проект „Споделено училище“. В нея участват учители и родители от училищната общност. Нарекохме събитието „Празник на фенерите“.

 

В петък, на 20-ти март 2015 от 10:30 часа, ще се срещнем в училище, където над 130 деца от 2-ри до 7-ми клас ще участват в изложба на изработени от самите тях фенери. В небето над Надежда ще полетят и истински китайски фенери, а за участниците в изложбата сме подготвили награди!

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 23 of 56