Начало > НОВИНИ


Осма национална младежка среща в Горна Оряховица

Осма национална младежка среща в Горна Оряховица "Насърчаване участието на младите хора в демократичния живот на Европа" 27 - 29.03.2015 г.


Сдружение „Горнооряховски младежки парламент” съвместно с Община Горна Оряховица организираме осма националната младежка среща. В три дни участниците ще имат възможност да споделят и черпят опит не само от домакините, но и от поканените представители на водещи партньори:

 

  • Център за развитие на човешките ресурси, която e Националната агенция за България по администриране на Програма „Еразъм+” за периода 2014-2020;
  • Асоциация „Родители”;
  • Представителството на евродепутата Мария Габриел;
  • Фондация 42.
Прочети повече
 


Приключението да си родител: ниво тийн

Приключението да си родител: ниво тийн


Асоциация Родители съвместно с ГалксоСмитКлайн организира поредица срещи с родители в столични училища.

 

Екипът на Асоциация Родители ще проведе 17 срещи с родители на ученици между 4-ти и 6-ти клас на вълнуващата тема за тийнейджърството.

 

 

 

Какви промени очакват децата?


Какви са мислите и емоциите на родителите, съпътстващи този период на порастване на децата им?


Кои са най-важните теми, за които да са подготвени?

 

Прочети повече
 


Празниците идват в „Споделено училище“

Празниците идват в „Споделено училище“


През изминалите седмици направихме две срещи с родители на деца от 101 СОУ „Бачо Киро“ по проект „Споделено училище“. На тези срещи се опознахме и заедно обсъдихме идеи какво би било интересно и приятно да се случва за децата в тяхното училище. Част от родителите, които идват от други страни, разказаха за това какви празници са имали те в техните училища – така научихме, че учениците в Украйна също си организират размяна на подаръци за Коледа и кулинарни конкурси както и у нас, а в Китай наблягат повече на ученето, отколкото на празнуването.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 24 of 55