Начало > НОВИНИ


Приключението да си родител: ниво тийн

Приключението да си родител: ниво тийн


Асоциация Родители съвместно с ГалксоСмитКлайн организира поредица срещи с родители в столични училища.

 

Екипът на Асоциация Родители ще проведе 17 срещи с родители на ученици между 4-ти и 6-ти клас на вълнуващата тема за тийнейджърството.

 

 

 

Какви промени очакват децата?


Какви са мислите и емоциите на родителите, съпътстващи този период на порастване на децата им?


Кои са най-важните теми, за които да са подготвени?

 

Прочети повече
 


Празниците идват в „Споделено училище“

Празниците идват в „Споделено училище“


През изминалите седмици направихме две срещи с родители на деца от 101 СОУ „Бачо Киро“ по проект „Споделено училище“. На тези срещи се опознахме и заедно обсъдихме идеи какво би било интересно и приятно да се случва за децата в тяхното училище. Част от родителите, които идват от други страни, разказаха за това какви празници са имали те в техните училища – така научихме, че учениците в Украйна също си организират размяна на подаръци за Коледа и кулинарни конкурси както и у нас, а в Китай наблягат повече на ученето, отколкото на празнуването.

 

Прочети повече
 


Срещи с родители по проект "Споделено училище"

Срещи с родители по проект "Споделено училище"


Асоциация Родители често инициира срещи с родители по различни теми в различни училища. През този месец по проект „Споделено училище“ ще направим срещи с родители от 101 СОУ „Бачо Киро“ – София. На срещите ще обсъдим идеи за подготовката и организирането на училищни празници през 2015 година, които да осъществим заедно, за да бъде атмосферата в училище изпълнена с приятни емоции за всички – и за малки и за големи. Ще научим повече за подходите на различните култури и общности към възпитанието и образованието, а също и за възможностите пред училището и родителите да работят заедно за подкрепа на децата.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 25 of 56