Начало > НОВИНИ


Срещи с родители по проект "Споделено училище"

Срещи с родители по проект "Споделено училище"


Асоциация Родители често инициира срещи с родители по различни теми в различни училища. През този месец по проект „Споделено училище“ ще направим срещи с родители от 101 СОУ „Бачо Киро“ – София. На срещите ще обсъдим идеи за подготовката и организирането на училищни празници през 2015 година, които да осъществим заедно, за да бъде атмосферата в училище изпълнена с приятни емоции за всички – и за малки и за големи. Ще научим повече за подходите на различните култури и общности към възпитанието и образованието, а също и за възможностите пред училището и родителите да работят заедно за подкрепа на децата.

 

Прочети повече
 


Обучение "Взаимодействието между семейството и училището" в 101 СОУ-София

Обучение "Подобряване на взаимодействието между семейството и училището" в 101 СОУ-София

 

На 15 и 16 декември екип на Асоциация Родители проведе обучение с група учители от 101 СОУ „Бачо Киро“ на тема „Взаимодействието между семейството и училището“. В рамките на два дни обсъдихме заедно с учителите темата за връзката между семейството и училището с фокус върху включването на родители-имигранти в училищния живот на децата. Учителите споделиха както своите притеснения в диалога със семейството, така и силните страни на тази връзка, представиха и своите практики за включване на родители през различни занимания. Учителите усилено работиха и върху нови идеи и се вдъхновиха за създаването на интересни събития за деца и родители.

 

Прочети повече
 


Зимен празник на Пълна къща

Зимен празник на Пълна къща

 


Чудили ли сте се как посрещат Коледа многодетните семейства?

 

 

И тази година Клуб "Пълна къща" към Асоциация Родители събра 35 семейства с три и повече деца на традиционния си Зимен празник.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 25 of 55