Начало > НОВИНИ


Зимен празник на Пълна къща

Зимен празник на Пълна къща

 


Чудили ли сте се как посрещат Коледа многодетните семейства?

 

 

И тази година Клуб "Пълна къща" към Асоциация Родители събра 35 семейства с три и повече деца на традиционния си Зимен празник.

 

Прочети повече
 


Първо обучение от кампанията "Да бъдеш Баща"

Първо обучение от кампанията "Да бъдеш Баща"

 

На 29 и 30 ноември 2014 се проведе първото обучение от Националната кампания “Да бъдеш Баща“на Асоциация Родители с Професионален панел от детски градини.

 

Срещата се проведе с представители на екипите от 4 детски градини – „Слънчице“, „Зънче“ и „Радост“ от град Козлодуй и „Мир“ от село Селановци, община Оряхово. В продължение на 2 дни участниците работиха усилено за разработване на практики и стратегия за активното привличане на бащите и другите значими мъже в живота на децата към общността на детската градина. Част от детските заведения се похвалиха с вече изпробвани практики, но всички се вдъхновиха за създаването на още много интересни занимания с деца и татковци.

Прочети повече
 


Почетен знак за изключителен принос и заслуги за защита правата на децата

Ева Борисова с Почетен знак за изключителен принос и заслуги за защита правата на децата от Президента на Република България

 

Почетният знак на Президента се връчва по този повод за първи път.

 

На официална церемония Президентът Росен Плевнелиев удостои с Почетния знак на държавния глава 24 активисти и УНИЦЕФ България. Отличието им бе връчено за изключителен принос и заслуги за утвърждаване и защита на правата на децата в страната, както и по повод 25-годишнината от приемането на Конвенцията на ООН за правата на детето.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 26 of 55