Начало > НОВИНИ


Обучение "Взаимодействието между семейството и училището" в 101 СОУ-София

Обучение "Подобряване на взаимодействието между семейството и училището" в 101 СОУ-София

 

На 15 и 16 декември екип на Асоциация Родители проведе обучение с група учители от 101 СОУ „Бачо Киро“ на тема „Взаимодействието между семейството и училището“. В рамките на два дни обсъдихме заедно с учителите темата за връзката между семейството и училището с фокус върху включването на родители-имигранти в училищния живот на децата. Учителите споделиха както своите притеснения в диалога със семейството, така и силните страни на тази връзка, представиха и своите практики за включване на родители през различни занимания. Учителите усилено работиха и върху нови идеи и се вдъхновиха за създаването на интересни събития за деца и родители.

 

Прочети повече
 


Зимен празник на Пълна къща

Зимен празник на Пълна къща

 


Чудили ли сте се как посрещат Коледа многодетните семейства?

 

 

И тази година Клуб "Пълна къща" към Асоциация Родители събра 35 семейства с три и повече деца на традиционния си Зимен празник.

 

Прочети повече
 


Първо обучение от кампанията "Да бъдеш Баща"

Първо обучение от кампанията "Да бъдеш Баща"

 

На 29 и 30 ноември 2014 се проведе първото обучение от Националната кампания “Да бъдеш Баща“на Асоциация Родители с Професионален панел от детски градини.

 

Срещата се проведе с представители на екипите от 4 детски градини – „Слънчице“, „Зънче“ и „Радост“ от град Козлодуй и „Мир“ от село Селановци, община Оряхово. В продължение на 2 дни участниците работиха усилено за разработване на практики и стратегия за активното привличане на бащите и другите значими мъже в живота на децата към общността на детската градина. Част от детските заведения се похвалиха с вече изпробвани практики, но всички се вдъхновиха за създаването на още много интересни занимания с деца и татковци.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 26 of 56