Начало > НОВИНИ


Кръгла маса „Добре дошли в 5 клас, родители!“

Кръгла маса за взаимодействието
семейство – училище
„Добре дошли в 5 клас, родители!“

 

С финансовата подкрепата на Столична община
Програма Европа, 2014 г.
Асоциация Родители
Район Красно село

 

31 октомври 2014 г. – В навечерието на Деня на народните будители Асоциация Родители поставя във фокуса на общественото внимание ролята на класния ръководител за пълноценно взаимодействие между училището и семейството. Европейска практика за развитие на отношенията „семейство-училище“ демонстрираха експертите от Асоциация Родители, директори и класни ръководители на 5 клас на столичните училища в район Красно село след като обсъдиха на обща дискусия важните аспекти в общуването между учители и родители.

 

Прочети повече
 


Училището като център в общността

Конкурс за участие в проект „Училището като център в общността“

 

Национална мрежа за децата обявява конкурс за участие в проект „Училището като център в общността“. Той се финансира от фондация „Чарлз Стюарт Мотт“.

 

Целта на проекта е да реализира в 10 училища в цялата страна модела на community school или училище, което предлага не само образователни услуги, но и привлича към обучението на децата родители, семейство, значими близки и други важни за живота на общността хора.

Прочети повече
 


Начало на кампанията "Да бъдеш баща"

Начало на кампанията "Да бъдеш баща"

На 30 септември 2014 г. обединение от 10 неправителствени организации с опит в работата с деца, родители, образователни и социални институции, обявяват началото на кампания „Да бъдеш баща”. Кампанията се фокусира върху ползите от активното участие на мъжете в живота на децата и семейството за създаване на семейна среда без насилие и пълноценно развитие на детето.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 27 of 55