Начало > НОВИНИ


Асоциация Родители води обучения за учители и родители в Тиквенбург...

А ако не сте чули досега, вече е ясно, че Севлиево се слави още с името Тиквенбург J

 

В рамките на 3 дни учители, педагогически съветници и психолози от община Севлиево участваха в обучението „Превенция на реално и виртуално насилие“, проведено от Асоциация Родители и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ (ПИК) по покана на МКБППМН - Севлиево. Обучението е създадено на базата на изключително успешния проект „Виртуално и реално насилие – превенция чрез интерактивно обучение в училища“, реализиран между 2007 и 2009 година.

 

Прочети повече
 


Наръчник за родители на първокласници за 6-та поредна година!

Днес, 11 септември 2014, се проведе пресконференция за представяне на Наръчник за родители на първокласници.

 

На нея се проведе дискусия между Цвета Брестничка от Асоциация Родители, Детелина Арнаудова – директор на 19 СОУ и Асен Александров - директор на 51 СОУ, по време на която те демонстрираха ползотворен модел за развитие на отношенията „семейство-училище“, след като обсъдиха важните аспекти в общуването между учители, родители и ученици. Експертите и директорите представиха полезни практически примери за 3-те ключа в общуването:

 

Прочети повече
 


„Колаж на щастието“ в Козлодуй

Колаж на щастието

 

Между 14 и 16 март в Козлодуй се проведе първото по рода си обучение на деца, младежи и учители, носещо името „Колаж на щастието“. Гостуването на Асоциация Родители бе по покана на Дирекция Образование, култура и социални дейности с директор Анжела Орлова и Ротари клуб „Аугуста“. Обучението бе бе началото на кампанията „Град без дрога“.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 29 of 55