Начало > НОВИНИ


Честита нова учебна година!

ЧЕСТИТА УЧЕБНА ГОДИНА, СКЪПИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ!


Желаем на всички вас да прекарате вълнуващи часове в класната стая, изпълнени с търсене и намиране, любопитство и енергия за действие, гордост и вдъхновение. И нека не забравяме да гледаме на света през детските очи, които жадно изследват света за пръв път!

 

За нас в Асоциация Родители "Училището е и емоция", ако и за вас е така, присъединете се към кампанията ни във Фейсбук.

отново-на-училище

картинка: http://ladyzone.bg/

 


Асоциация Родители води обучения за учители и родители в Тиквенбург...

А ако не сте чули досега, вече е ясно, че Севлиево се слави още с името Тиквенбург J

 

В рамките на 3 дни учители, педагогически съветници и психолози от община Севлиево участваха в обучението „Превенция на реално и виртуално насилие“, проведено от Асоциация Родители и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ (ПИК) по покана на МКБППМН - Севлиево. Обучението е създадено на базата на изключително успешния проект „Виртуално и реално насилие – превенция чрез интерактивно обучение в училища“, реализиран между 2007 и 2009 година.

 

Прочети повече
 


Наръчник за родители на първокласници за 6-та поредна година!

Днес, 11 септември 2014, се проведе пресконференция за представяне на Наръчник за родители на първокласници.

 

На нея се проведе дискусия между Цвета Брестничка от Асоциация Родители, Детелина Арнаудова – директор на 19 СОУ и Асен Александров - директор на 51 СОУ, по време на която те демонстрираха ползотворен модел за развитие на отношенията „семейство-училище“, след като обсъдиха важните аспекти в общуването между учители, родители и ученици. Експертите и директорите представиха полезни практически примери за 3-те ключа в общуването:

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Page 29 of 56