Начало > НОВИНИ


Обучение в Бургас

Снимка на учителите участвали в обучението за работа с деца и родителиАсоциация Родители проведе обучение на учители


На 6 юни екипът на Асоциация Родители проведе обучение на учителите от ГПАЕ „Г. Милев“ в Бургас. Обучението беше на тема „Един за всички, всички за един – ефективно взаимодействие между участниците в училищната общност“. Обучението беше проведено по покана на училището, в рамките на Дните на отворените врати.

Прочети повече
 


Приемаме заявки за наръчници!

Скъпи приятели, и тази година с безценната подкрепа на Виваком фонд, Наръчниците за родители на първокласници ще стигнат до десетки хиляди семейства. Каним училищата директно да заявят нужните им бройки и подсещаме всички, че Асоциация Родители подготвя и издава и Наръчник за родителите на петокласници!

 

Прочети повече
 


Обучение в град Силистра

Асоциация Родители проведе обучение за „Превенция на виртуално и реално насилие" в гр.Силистра. В обучението взеха участие 20 учители, педагогически съветници и специалисти от превантивно-информационния център в гр. Силистра.


По време на обучението беше представена методологията на наръчника „Превенция на виртуално и реално насилие“. Участниците имаха възможност да се запознаят със спецификата на работата с интерактивни методи, както и да вземат участие в симулации на реални часове.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 31 of 55