Начало > НОВИНИ


Обучение в Плевен

Обучение на родители и учители в ПлевенНа 24.11.2012  в НУ "Отец Паисий", гр. Плевен екип на Асоциация Родители проведе обучение на тема "Какво се случва с децата ни и как да им помогнем?". Родители и учители от училището заедно дискутираха върху теми, свързани с нуждите на децата във възрастта 1-4 клас и ролята на възрастните за пълноценното развитие на малките ученици. Опитът на училищния екип и родителската общност в съвместни дейности в интерес на децата бяха добра основа за поставяне на обсъждане на теми като "Задачите на развитието", "Ролята на активното слушане", "Развитие на училищната общност", "Децата и интернет". Осемте часа на срещата преминаха в оживени разисквания и изграждане на модели за мечтаната промяна в училище.

 

 


Обучение в Бургас

Снимка на учителите участвали в обучението за работа с деца и родителиАсоциация Родители проведе обучение на учители


На 6 юни екипът на Асоциация Родители проведе обучение на учителите от ГПАЕ „Г. Милев“ в Бургас. Обучението беше на тема „Един за всички, всички за един – ефективно взаимодействие между участниците в училищната общност“. Обучението беше проведено по покана на училището, в рамките на Дните на отворените врати.

Прочети повече
 


Приемаме заявки за наръчници!

Скъпи приятели, и тази година с безценната подкрепа на Виваком фонд, Наръчниците за родители на първокласници ще стигнат до десетки хиляди семейства. Каним училищата директно да заявят нужните им бройки и подсещаме всички, че Асоциация Родители подготвя и издава и Наръчник за родителите на петокласници!

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 31 of 56