Начало > НОВИНИ


Обучение в град Силистра

Асоциация Родители проведе обучение за „Превенция на виртуално и реално насилие" в гр.Силистра. В обучението взеха участие 20 учители, педагогически съветници и специалисти от превантивно-информационния център в гр. Силистра.


По време на обучението беше представена методологията на наръчника „Превенция на виртуално и реално насилие“. Участниците имаха възможност да се запознаят със спецификата на работата с интерактивни методи, както и да вземат участие в симулации на реални часове.

Прочети повече
 


Интервю за проект "Добре дошли в 5 клас, родители"

Ако ви е интересно да чуете повече за проекта на Асоциация Родители и район Красно село, вижте интервюто с ръководителя на проекта Мариета Радулова за радио София ТУК. Предстоящите инициативи ще бъдат интересни, разчупени и в полза на изграждането на връзката училище-семейство. Разберете също така защо смятаме, че пети клас е вододелната линия в училище и за какво ще служи родителският бележник.

 

Прочети повече
 


Връзката е важна

На 15 юни заедно с над 200 майки, татковци и деца отпразнувахме Международния ден на бащата пред Народния театър в София. Събитието "Връзката е важна" беше организирано от Асоциация Родители и Фондация "Приложни изследвания и комуникации", за да подчертае значението на двамата родители в отглеждането и възпитаването на децата.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 32 of 56