Начало > НОВИНИ


Наръчник за родители на първокласници

 

Наръчникът за родители на първокласници „Добре дошли в училище, родители“ е пътеводител за семейството в света на училището. Целта му е да даде обща визия за това как да се насочват и наглеждат първите стъпки на децата в училищната среда като се поддържа диалог между родителите и учителите.

Прочети повече
 


Фотоконкурс "Татко и аз"

Пространството пред Народния театър в София ще се превърне на 15 юни в уникална фотоизложба „Татко и аз“, посветена на Деня на бащата.


Асоциация Родители и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ ще отбележат Деня на бащата с организирането на фотографски конкурс „Татко и аз“. Конкурсът е насочен към всички мъже, които изпълняват важното призвание „татко“.

 

Над 50 държави по света отбелязват Ден на бащата в третата неделя на месец юни. Независимо от културните, религиозни и социални различия те са обединени от желанието този ден да е посветен на важната роля, която бащата, дядото, вуйчото, чичото, по-големият брат или която и да е друга значима за детето мъжка фигура в семейството играе в израстването, развитието и възпитанието на детето.

 

Запознайте се по-подробно с условията на конкурса ТУК.

Прочети повече
 


106 ОУ на Фамилатлон

В неделя направихме още един Фамилатлон – с много слънце, усмивки игри и награди!

 

На нашата покана за участие на сцената се отзоваха талантливите деца от две от училищата, участващи в проект ПРЕВЕНТ. Танцовият ансамбъл на 106 ОУ „Григорий Цамблак“ внесе своята жизнерадост сред публиката от деца и родители и зарадва всички с изпълнение на народни танци, а 54 СОУ „Св. Иван Рилски“ бе представено с две изпълнения на малката, но талантлива певица Кристияна Юнан от четвърти клас. След участието си на сцената децата се включиха в игрите и увлякоха родители и учители след себе си.

 

Нека видим и снимки...

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 33 of 55