Начало > НОВИНИ


106 ОУ на Фамилатлон

В неделя направихме още един Фамилатлон – с много слънце, усмивки игри и награди!

 

На нашата покана за участие на сцената се отзоваха талантливите деца от две от училищата, участващи в проект ПРЕВЕНТ. Танцовият ансамбъл на 106 ОУ „Григорий Цамблак“ внесе своята жизнерадост сред публиката от деца и родители и зарадва всички с изпълнение на народни танци, а 54 СОУ „Св. Иван Рилски“ бе представено с две изпълнения на малката, но талантлива певица Кристияна Юнан от четвърти клас. След участието си на сцената децата се включиха в игрите и увлякоха родители и учители след себе си.

 

Нека видим и снимки...

 

Прочети повече
 


Наръчник за родители на петокласници

След широката подкрепа, която получи наръчника за родители на първокласници, тази година Асоциация Родители за втори път издаде Наръчника за родители на петокласници. Помагалото дава възможност на родителите да се подготвят за един от най-важните периоди от живота на детето.

Прочети повече
 


Седмица на бащата в 20 ОУ "Тодор Минков"

Няколко думи от Иглика Капитанова за Седмица на бащата в 20 ОУ "Тодор Минков", които бяха едни от първите, заявили желание за включване:

 

И 20 ОУ се присъедини към прекрасната инициатива на Асоциация „Родители” и Фондация „ПИК”  - „Седмицата на бащата” с цел насърчаване участието на бащите в училищния живот . По този повод в нашето училище поканихме един активен татко с интересна и привлекателна за децата професия , а именно – Авиационен метеоролог, работещ на Летище „София”, който грабна тяхното внимание с атрактивна и много нестандартна презентация.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 34 of 55