Начало > НОВИНИ


Наръчник за родители на петокласници

След широката подкрепа, която получи наръчника за родители на първокласници, тази година Асоциация Родители за втори път издаде Наръчника за родители на петокласници. Помагалото дава възможност на родителите да се подготвят за един от най-важните периоди от живота на детето.

Прочети повече
 


Седмица на бащата в 20 ОУ "Тодор Минков"

Няколко думи от Иглика Капитанова за Седмица на бащата в 20 ОУ "Тодор Минков", които бяха едни от първите, заявили желание за включване:

 

И 20 ОУ се присъедини към прекрасната инициатива на Асоциация „Родители” и Фондация „ПИК”  - „Седмицата на бащата” с цел насърчаване участието на бащите в училищния живот . По този повод в нашето училище поканихме един активен татко с интересна и привлекателна за децата професия , а именно – Авиационен метеоролог, работещ на Летище „София”, който грабна тяхното внимание с атрактивна и много нестандартна презентация.

 

Прочети повече
 


Седмица на бащата приближава големия финал

Първата по рода си инициатива у нас, Седмица на бащата, тече с много интересни инициативи, включващи бащите в училищния живот на децата.

 

 

Седмицата на бащата започна на 11 май с четене на татковци и деца. Времето бе страхотно, а настроението и ентусиазмът на семействата - заразителен. Убедете се сами от снимките"Тате, почети ми" показа колко много съвременни бащи разбират важността на прекараното време с децата си в различни дейности. Изследванията сочат, че включването на татковците води до подобряване както на поведението, така и на образователните постижения.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 34 of 55