Начало > НОВИНИ


Фотоконкурс "Татко и аз"

Пространството пред Народния театър в София ще се превърне на 15 юни в уникална фотоизложба „Татко и аз“, посветена на Деня на бащата.


Асоциация Родители и Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ ще отбележат Деня на бащата с организирането на фотографски конкурс „Татко и аз“. Конкурсът е насочен към всички мъже, които изпълняват важното призвание „татко“.

 

Над 50 държави по света отбелязват Ден на бащата в третата неделя на месец юни. Независимо от културните, религиозни и социални различия те са обединени от желанието този ден да е посветен на важната роля, която бащата, дядото, вуйчото, чичото, по-големият брат или която и да е друга значима за детето мъжка фигура в семейството играе в израстването, развитието и възпитанието на детето.

 

Запознайте се по-подробно с условията на конкурса ТУК.

Прочети повече
 


106 ОУ на Фамилатлон

В неделя направихме още един Фамилатлон – с много слънце, усмивки игри и награди!

 

На нашата покана за участие на сцената се отзоваха талантливите деца от две от училищата, участващи в проект ПРЕВЕНТ. Танцовият ансамбъл на 106 ОУ „Григорий Цамблак“ внесе своята жизнерадост сред публиката от деца и родители и зарадва всички с изпълнение на народни танци, а 54 СОУ „Св. Иван Рилски“ бе представено с две изпълнения на малката, но талантлива певица Кристияна Юнан от четвърти клас. След участието си на сцената децата се включиха в игрите и увлякоха родители и учители след себе си.

 

Нека видим и снимки...

 

Прочети повече
 


Наръчник за родители на петокласници

След широката подкрепа, която получи наръчника за родители на първокласници, тази година Асоциация Родители за втори път издаде Наръчника за родители на петокласници. Помагалото дава възможност на родителите да се подготвят за един от най-важните периоди от живота на детето.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Next > End >>

Page 34 of 56