Начало > РЕСУРСИ


Книжка „Флашко: мисия Фамилатлон“

Книжка „Флашко: мисия Фамилатлон“

 

Книжката е разработена за деца между 3 и 7 години.

 

Книжката е създадена от Асоциация Родители по проект "Безопасен интернет". Разработена е с образователна цел, да насърчава любопитството към различните видове спорт, развиването на логическо и творческо мислене и фината моторика чрез полетата за оцветяване. Написана в лек за четене, хумористичен стил, книжката завладява детското внимание и учи малчовците на европейските столици и националните флагове, на различните видове спорт, на четене и на писане.

 

Книжката се дава като награда на различни събития в цялата страна като Фамилатлон. Книжката също се дава и като подарък за всяко дете от начален клас, заявил отрит урок.

 


Мемо карти на БЛОБ

Мемо картина БЛОБ

 

Играта е предназначена за деца над 8 годишна възраст и техните семейства, приятели и връстници.

 

Мемо играта на БЛОБ е създадена от Асоциация Родители по проект „Безопасен интернет“. Освен развиване на паметта и забавление по време на играта, целта е децата да научат основните правила за онлайн безопасност.

 

Прочети повече
 


Настолна игра „Флашко в страната на спамчетата“

Настолна игра „Флашко в страната на спамчетата“

 

Това е настолна игра, подходяща за цялото семейство на деца в начална училищна възраст. Може също да бъде използвана и в училище по преценка на учителя.

 

Играта е разработена от Асоциация Родители с образователна цел, насочваща вниманието към изграждането на позитивно и отговорно поведение в интернет. Съдържа правилата за безопасно сърфиране в глобалната мрежа, което я прави изключително подходяща за малчуганите, навлизащи във виртуалното пространство.

Прочети повече
 


Стикери на БЛОБ

Стикери на БЛОБ

 

Стикерите са предназначени за всички, сърфиращи в интернет.

 

Отпечатани са по проект „Безопасен интернет“. Стикерите са лепящи и дават информация за начините за контакт с Българската линия за онлайн безопасност при възникнали въпроси или създала се неприемлива ситуация в мрежата.

 

Разпространяват се след предварително заявено и проведено събитие в училищата в цялата страна, както и като награда след участие в БЛОБ игрите.

Прочети повече
 


Визитка на БЛОБ

Визитка на БЛОБ

 

Визитките са предназначени за деца, младежи, родители и професионалисти, работещи с деца.

 

Отпечатана по проект „Безопасен интернет“. Визитните картички дават информация за начините за контакт с Българската линия за онлайн безопасност.

 

Изданието е изчерпано.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 5 of 7