Начало > ПОРЪЧАЙТЕ ОБУЧЕНИЕ

„Пет стъпки за добро родителство“

„Пет стъпки за добро родителство“

 

Обучението е разработено на база на “Възпитавай така”: програма за превенция на поведенчески проблеми при деца и ученици със съвместното участие на родители и учители. Обучението е адаптирано и обогатено според опита и експертизата на Асоциация Родители.

 

Обучението е за вас, майки и татковци, които желаете да откриете нови начини да общувате с детето си по позитивен начин и да усъвършенствате родителските си уменията в добронамерена и открита атмосфера на други родители.

 

Прочети повече

„Превенция на виртуално и реално насилие“

 

„Превенция на виртуално и реално насилие“

 

Ще се запознаете с обучителите на Асоциация Родители и Фондация ПИК, които вече 5 години усъвършенстват авторската си методика за интерактивно обучение в клас за превенция на реално и виртуално насилие.

 

Обучението „Превенция на виртуално и реално насилие“ е за Вас, учители, училищни психолози, педагогически съветници, възпитатели и други професионалисти, работещи с групи деца и младежи.

Прочети повече

„Подобряване на взаимодействието семейство-училище“

„Подобряване на взаимодействието семейство-училище“

 

Ще се запознаете с обучителите на Асоциация Родители, които полагат своите усилия от 2001 година, за да изграждат конкретни умения у професионалистите за развитие на класна общност.

 

Обучението „Подобряване на взаимодействието семейство-училище“ е за цели училищни екипи, които желаят да работят за усъвършенстване на уменията и подходите си за привличане на майките и татковците и другите членове на семейството в училищния живот.

 

Прочети повече

„Изграждане и укрепване на училищна общност“

„Изграждане и укрепване на училищна общност“

 

Обучението е част от авторската методика на Асоциация Родители „Споделени мигове“, изпробвана успешно в 6 столични училища.

 

Обучението „Изграждане и укрепване на училищна общност“ е за вас, класни ръководители на 5-ти, 6-ти и 7-ми клас и ръководители на извънкласни групи, защото вие имате ключова роля в живота на вашите ученици и по този начин и на техните семейства. Вие можете да направите чудеса за вашия клас, ние само ви даваме няколко доказали се методи за работа .

 

Прочети повече

Често задавани въпроси

Ето и отговорите на няколко въпроса, които може да не сте намерили в описанията на нашите обучения.

Прочети повече