Начало > НОВИНИ


Заедно четем

Кампания „Заедно четем. Заедно се забавляваме“ започна на 6 май

 

 

От 6 до 26 май в София ще се проведе кампания „Заедно четем. Заедно се забавляваме“, организирана от Фондация СМАРТ. Тя е посветена на четенето, общуването и споделянето и е по повод на предстоящите дни на славянската писменост и култура.

Прочети повече
 


Открит урок в 83 ОУ

Екипът на Българската линия за онлайн безопасност към Националния център за безопасен Интернет за втори път посети 83 ОУ "Елин Пелин" в Панчарево.Там специалистите от центъра проведоха интерактивни уроци за безопасен Интернет с ученици от пети, шести и седми клас по покана на директора на училището Иван Кръстев и ресурсния учител Светла Велкова.


Консултантите на БЛОБ разговаряха с децата за любимите им занимания в интернет, за възможностите и рисковете в мрежата и за често срещани предизвикателства в социалните мрежи. Учениците разказаха за сложни ситуации, в които са попадали. Децата трябваше да измислят решение на реален казус за откраднат профил във Фейсбук, подготвен от консултантите на БЛОБ.

Прочети повече
 


Expo4Kids в мол "Галерия Пловдив"

Асоциация Родители и Националния център за безопасен интернет представиха работата си на изложението “Expo4Kids”. Събитието беше насочено към родители и деца и се проведе не 17 и 18 март в мол „Галерия Пловдив“.


В рамките на събитието Асоциация Родители създаде свой щанд, където гостите можеха да научат повече за предимствата на отговорното родителство и дейностите на асоциацията. По време на беседите на родителите бяха предоставени материали за родителството.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 51 52 53 54 55 56 Next > End >>

Page 55 of 56