Начало > НОВИНИ


Вълнуващо събитие събра съмишленици на инициативата за Детски здравен парк

 

На 5.04. 2017 г. Асоциация Родители заедно с Българската педиатрична асоциация дадоха старт на голяма национална инициатива: построяването на Многопрофилна университетска детска болница – Детски здравен парк.

Инициативата беше стартирана със събитие във Военния клуб в София, по време на което по вълнуващ и неподправен начин бяха споделени гледните точки на лекарите, родителите и децата за нуждата от Детски здравен парк.

Прочети повече
 


Стартира инициатива за Нова многопрофилна университетска детска болница

 

За децата, защото ги обичаме истински!

 

Стартира инициатива за Нова многопрофилна университетска детска болница – Детски здравен парк

България е единствената страна в ЕС, в която няма голяма национална многопрофилна университетска педиатрична болница. Идеята за построяването на национална педиатрична болница съществува отдавна. Първата копка е направена в далечната 1978 г. на територията на Александровска болница. Издигнат е частично корпус, който в момента е изоставен. В годините проектите продължават, но поради различни причини не се реализират.

 

Прочети повече
 


Безплатна работилница за деца и родители"Безопасен интернет-митове и факти"

Асоциация Родители като част от Национален център за безопасен интернет ви кани, да участвате в безплатна работилница за деца и родители "Безопасен интернет-митове и факти", която организираме съвместно със Софтуерен университет.

Работилницата ще се проведе нa 6 април 2017 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Евелина Лафчийска, която е психолог и експерт-обучител към Националния център за безопасен интернет.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 55