Начало > НОВИНИ


КОНФЕРЕНЦИЯ „ДА БЪДЕШ БАЩА“ – ОПИТА И ПОУКИТЕ

 

На 1 декември екипът на Национална кампания „Да бъдеш Баща“ организира конференцията „Да бъдеш Баща“ в зала betahaus в София. Целта ни беше да съберем опит от нашите партньори в цялата страна, да го споделим и да помислим какво можем да препоръчаме на българските училища, детски градини и организации, които биха искали да станат част от Национална кампания „Да бъдеш Баща“.

 

Събрахме се над 80  души от различни краища на страната – много от нас са участвали в кампанията, други дойдоха, за да научат за нея. Уви – не можехме да съберем всички, които са участвали – както ще видите, много сме. Разделихме конференцията на два панела „Татко в училище и детската градина“ и „Бащите и мъжете в социалната работа“, за да покрием най-пълно работата ни по „Да бъдеш Баща“.

 

Официалните гости, които уважиха събитието ни, подкрепиха смисъла на кампанията и доказаха, че темата за значението на бащата може да бъде приета като важна от българските институции. Приветствени думи изказаха Асен Александров, съветник на министъра на образованието и директор на 51 СУ „Елисавета Багряна“; Таня Ковачева от Фондация ОУК, Вяра Рангелова от УНИЦЕФ България и Благовест Стоилов от Агенцията за социално подпомагане. Благодарим ви за подкрепата!

 

Прочети повече
 


Предстои Седмица на Бащата 2016!

 

Между  7 и 13 ноември 2016 г. в цялата страна за четвърти пореден път  ще се проведе Седмица на Бащата.

 

Вече стана традиция през втората седмица на месец ноември ние от Национална кампания "Да бъдеш Баща" да отбелязваме „Седмицата на Бащата“. Тази година избрахме мотото „Баща на място“ в чест на най-важното място, което може да заема всеки мъж – до сърцето на децата си и рамо до рамо с партньора си.

 

Прочети повече
 


Учител-будител в дигиталната епоха 2016

 

По повод на един от най-хубавите празници - Деня на будителите, Националният център за безопасен интернет (част от който е Асоциация Родители) обявява началото на поредната кампания „Учител-будител в дигиталната епоха 2016“. За участие са поканени всички учители от 1 до 12 клас.

 

Тази инициатива се провежда за шеста поредна година и цели насърчаването на диалога между ученици и учители по темите за безопасното и отговорно поведение в интернет.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 55