Начало > НОВИНИ


ТЪРСИМ ПСИХОЛОГ

 

 

Психолог

Местоположение - София

Платена позиция

Постоянна работа

Работен ден - 4 часа

Работа на трудов договор

Кратко представяне на Асоциация Родители:

СНЦ Асоциация РОДИТЕЛИ е неправителствена организация, учредена на 19 юни 2001 г.

Мисията на асоциацията е да насърчи родителите да бъдат най-добрите родители, които могат да бъдат, и да подкрепим децата да се превърнат в най-добрите възрастни, които могат да станат. Това се осъществява чрез редица успешни проекти в сферата на образованието, промотирането на здравословни навици за живот, активното гражданско образование и личната инициативност в подкрепа на обществено значими каузи. Проектите са с фокус към различни възрастови групи, но преките ползи от осъществяването им и получените резултати са насочени към децата от всички възрасти и младежите.

СНЦ „Асоциация Родители“ е част от Националния център за безопасен интернет като управлява консултативна линия към Центъра. В този смисъл темите за безопасния интернет, дигитално-медийната грамотност и повишаването на информираността, както и въвличането на деца, професионалисти и родители са приоритет.

За повече информация:

Информация за Асоциация Родители: http://www.roditeli.org/, или във Фейсбук https://www.facebook.com/AsociaciaRoditeli/

Информация за Националния център за безопасен интернет: www.safenet.bg , или във Фейсбук: https://www.facebook.com/SafenetBG/

ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ:

Провеждане на консултации с деца, родители и професионалисти, насочени към безопасността на децата в интернет (като част от дейността на Консултативната линия към Центъра за безопасен интернет);

Развиване на дейностите на Националния център за безопасен интернет;

Провеждане на обучения с професионалисти, работещи с деца;

Участие в дейностите на АР.

Прочети повече
 


БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ... ФАМИЛАТЛОН

 

 

 

 

Асоциация Родители ви кани да се включите в организацията на един незабравим празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот. Това ще е едно незабравимо забавление с много готини хора, които ще представят различни занимания - спорт, изкуство и много предизвикателства за деца и родители.

Празникът Фамилатлон в България е част от френското движение Фамилатлон и се случва за юбилейната ДЕСЕТА година.

 

Защо?

ð Ако искате да се срещнете с много интересни и позитивни хора;

ð Ако искате да създадете нови приятелства и да направите деня си цветен и слънчев независимо от времето;

ð Ако искате да станете част от един прекрасен празник и споделеното добро настроение на хиляди семейства;

ð Ако искате да получите опит в доброволстването и работата с деца и родители и да подарявате усмивки.

Всеки участник ще получи сертификат, удостверяващ неговата съпричастност и инициативност.

Прочети повече
 


ФОКУС – Форум за Открита Комуникация между Училището и Семейството

Доброто общуване между училището и семейството е много важно на първо място за децата – за да усещат подкрепа и от своите родители, и от своите учители, и тази подкрепа да е съгласувана между тях. Тази комуникация обаче на много места е нарушена – често между учителите и родителите липсват доверие и разбиране. Контактите между родителите и учителите като цяло са редки и обикновено се изчерпват основно с родителските срещи, които са недостатъчни за пълноценно общуване.

 

Чрез проекта ФОКУС – Форум за Открита Комуникация между Училището и Семейството – Асоциация Родители цели именно да подпомогне учителите и родителите да изградят по-добро общуване помежду си. Проектът се осъществява благодарение на най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България „Ти и Lidl за по-добър живот“, в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 55