Начало > НОВИНИ


БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ... ФАМИЛАТЛОН

 

 

 

 

Асоциация Родители ви кани да се включите в организацията на един незабравим празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот. Това ще е едно незабравимо забавление с много готини хора, които ще представят различни занимания - спорт, изкуство и много предизвикателства за деца и родители.

Празникът Фамилатлон в България е част от френското движение Фамилатлон и се случва за юбилейната ДЕСЕТА година.

 

Защо?

ð Ако искате да се срещнете с много интересни и позитивни хора;

ð Ако искате да създадете нови приятелства и да направите деня си цветен и слънчев независимо от времето;

ð Ако искате да станете част от един прекрасен празник и споделеното добро настроение на хиляди семейства;

ð Ако искате да получите опит в доброволстването и работата с деца и родители и да подарявате усмивки.

Всеки участник ще получи сертификат, удостверяващ неговата съпричастност и инициативност.

Прочети повече
 


ФОКУС – Форум за Открита Комуникация между Училището и Семейството

Доброто общуване между училището и семейството е много важно на първо място за децата – за да усещат подкрепа и от своите родители, и от своите учители, и тази подкрепа да е съгласувана между тях. Тази комуникация обаче на много места е нарушена – често между учителите и родителите липсват доверие и разбиране. Контактите между родителите и учителите като цяло са редки и обикновено се изчерпват основно с родителските срещи, които са недостатъчни за пълноценно общуване.

 

Чрез проекта ФОКУС – Форум за Открита Комуникация между Училището и Семейството – Асоциация Родители цели именно да подпомогне учителите и родителите да изградят по-добро общуване помежду си. Проектът се осъществява благодарение на най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България „Ти и Lidl за по-добър живот“, в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.

 

Прочети повече
 


Родителска среща - "От нас зависи"

 

 

Заповядайте на 17 март в Sofia Event Center на първия родителски форумпосветен на детската онлайн безопасност. Събитието е организирано от Теленор в партньорство с Центъра за безопасен интернетАсоциация Родители и „Майко Мила!“ и е част от съпътстващата програма на Българското председателство на Съвета на ЕС. 

Родителският форум е безплатен и всички желаещи могат да запазят своето място след онлайн регистрация на https://www.eventbrite.com/e/43531792764

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 55