Начало > ПРОЕКТИ


Флашко в странaта на Спамчетата

Игра за деца Флашко в странта на Спамчетата

 

Дали ще играят игри, ще гледат видео клипове или ще участват в социалната мрежа, факт е, че децата навлизат от все по-ранна възраст в онлайн пространството. За всеки родител става все по-актуален въпросът "Доколко да позволя самостоятелност на детето в интернет?".

Прочети повече
 


Pro-Save - Просоциалност срещу насилие и изключване

Pro-SAVE - Просоциалност срещу насилие и изключване

 

Pro-SAVE е проект, който е част от програмата Daphne III, съфинансиран от Европейската комисия. Целта на програмата Daphne III е превенция на и борба с проявите на насилие срещу деца, млади хора и жени; защита на жертвите на насилие и групите в риск, както и грижа за тяхното умствено и физическо здраве.

Прочети повече
 


Работа с доброволци

Европейска Доброволческа Служба

 

Асоциация Родители е акредитирана от Европейската комисия, като изпращаща, посрещаща и координираща организация по проекти на Европейската доброволческа служба (ЕДС). Това ни позволява да разширим работата, свързана с доброволци на наднационално ниво, и да помогнем за разпорстранението на основни човешки ценности като родителство, образование и здравословен начин на живот и в други общества. Екипът ни разполга с професионалисти с дълъг опит в работата с доброволчески програми на ЕДС. Това, заедно с дейността ни, посветена на развитието на обществото и взаимоотношенията между хората, прави работата ни с проекти на Европейкската доброволческа служба много ценна.

Прочети повече
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 3 of 3