Начало > РЕСУРСИ


Голяма игра „Флашко треньор“ - винил

Голяма игра „Флашко треньор“ - винил

 

Играта е предназначена за малчугани.

 

Играта е на отпечатана на винил с размери 1м х 2м. Целта е докато децата спортуват да научават правилата за безопасен интернет, описани в стихотворна форма за по-лесно запомняне.

 

Играта е разработена от Асоциация Родители по проект „Безопасен интернет“.

 

Играта може да се изработи и получи при заявка от страна на училище или организация, работеща с деца в начална училищна възраст.

 

Прочети повече
 


Гривни на Национален център за безопасен интернет и БЛОБ

Гривни на Национален център за безопасен интернет и БЛОБ

 

Гривните са предназначени за деца и младежи в различна възраст.

 

Изработени са по проект „Безопасен интернет“ като целта им е да запознаят децата с мястото, където могат да получат помощ и подкрепа по въпроси, свързани с интернет.

 

Разпространяват се като награда след участие в БЛОБ игрите или след заявено и проведено събитие в училищата в цялата страна.

 


Инфографика „БГ teen coolтур@та“

Инфографика „БГ teen  coolтур@та“

 

Инфографиката е подходяща за всички, използващи интернет.

 

Инфографиката е разработена от Асоциация Родители като част от Националния център за безопасен интернет. Целта ѝ е да дава информация за живота на младежите онлайн, както и местата, където може да се потърси помощ при проблем в мрежата.

 

Инфографиката е създадена в партньорство със SmartiGraphs.

 

Разпространява се онлайн. Можете да я видите ТУК.

 


Книжка „Флашко: мисия Фамилатлон“

Книжка „Флашко: мисия Фамилатлон“

 

Книжката е разработена за деца между 3 и 7 години.

 

Книжката е създадена от Асоциация Родители по проект "Безопасен интернет". Разработена е с образователна цел, да насърчава любопитството към различните видове спорт, развиването на логическо и творческо мислене и фината моторика чрез полетата за оцветяване. Написана в лек за четене, хумористичен стил, книжката завладява детското внимание и учи малчовците на европейските столици и националните флагове, на различните видове спорт, на четене и на писане.

 

Книжката се дава като награда на различни събития в цялата страна като Фамилатлон. Книжката също се дава и като подарък за всяко дете от начален клас, заявил отрит урок.

 


Мемо карти на БЛОБ

Мемо картина БЛОБ

 

Играта е предназначена за деца над 8 годишна възраст и техните семейства, приятели и връстници.

 

Мемо играта на БЛОБ е създадена от Асоциация Родители по проект „Безопасен интернет“. Освен развиване на паметта и забавление по време на играта, целта е децата да научат основните правила за онлайн безопасност.

 

Прочети повече
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 4 of 7